Vilkår for Dini medlemskap

Husk å fjern stor bokstav i Dini.no og at lenker åpnes i samme fane/vindu.

 

Først benyttes denne anledningen til å rette en stor takk for at du blir et Dini medlem. Videre legges det mye engasjement og lidenskap i at du skal få mye glede og stor nytte ut av ditt medlemskap.

Som et Dini medlem samtykker du følgende vilkår her under. Det legges vekt på at du skal føle dette konseptet som fritt, attraktivt og rettferdig. Vilkårene er lagt til rette for å oppretteholde forståelse og enighet mellom alle parter til alles beste.

 

 

 

Om Dini medlemskap

Et Dini medlemskap inngår å engasjere seg om noe friere, godt og bedre til alles fortjeneste. Dette med fri vilje uten forpliktelser. Et Dini medlemskap inngår tilgang til medlemsområdet med dets innhold og bruk av alle tjenester på dette nettstedet, Dini.no. Noe av dette vil etter en ubestemt tidsperiode være tilgjengelig for offentligheten, for å markedsføre dette konseptet og tiltrekke flere medlemmer. Ved å registrere en brukerkonto her på Dini.no blir du et offisielt Dini medlem.

 

 

 

Hva du kan forvente

Driften av Dini.no og produksjonen av TV-serien Dini er svært tidskrevende. Aktiviteten her på Dini.no vil derfor være noe redusert nå i startfasen, men bygger seg opp etter hvert som flere bidrar med drift og produksjon. Prisen for medlemskap er i den anledning satt veldig lavt til de første medlemmene som et startskudd. Se gjerne på deg selv som en stolt bidragsyter som er med å realisere og løfte dette konseptet opp og frem i lyset, og at du vil få mye igjen for dette på sikt.

 

 

 

Betaling

Beløpet for medlemskapet er en engangsbetaling. Du blir et Dini medlem med tilgang til medlemsområdet her på Dini.no i ett år eller en måned, ettersom hva du har valgt. Etter at medlemsperioden er utløpt, vil du ikke bli automatisk belastet for en ny periode. Om du vil fornye ditt medlemskap for en ny periode må du selv foreta en ny betaling her på Dini.no.

Om du betaler med kort blir du bedt om kontaktinformasjon. Denne informasjonen er en obligatorisk standard i alle online betalingssystemer for Visa, MasterCard osv, og vil ikke bli benyttet til annet enn å fullføre din betaling. Ved betaling med PayPal behøver du ikke å oppgi kontaktinformasjon, da dette allerede ligger lagret i din PayPal konto.

En fakturaløsning er ment for dem som ikke har mulighet til å betale med PayPal eller kort, for å ta hensyn til alle og en hver. Dersom du ber om å få tilsendt faktura ved bestilling av medlemskap, er det kun Dini ett års medlemskap som er mulig i henhold til det administrative arbeidet som medfører en fakturaløsning. I samme anledning tilkommer det et tillegg pålydende kr. 50,-

Ditt fullstendige navn og adresse er obligatorisk i fakturasystemet, og må oppgies i bestillingsskjemaet når du bestiller Dini medlemskap som faktura. Disse opplysningene er lovpålagt i henhold til regnskapsloven, og vil ikke bli benyttet til annet enn å sende deg faktura.

 

 

 

Kansellering og refundering

Om du kansellerer ditt medlemskap vil du ikke lenger være et Dini medlem, og du får da heller ikke tilgang til medlemsområdet her på Dini.no. Kansellering av medlemskapet gjøres enkelt med et klikk i «Min profil» som du finner i nettstedets meny når du er innlogget. Ditt medlemskap vil uansett bli automatisk kansellert når medlemsperioden utløper, med mindre du fornyer medlemskapet på utløpsdatoen eller før. Du kan også fornye medlemskapet når som helst i etterkant av kanselleringen. Det er ikke mulig å få refundert betalt beløp for ditt medlemskap.

 

 

 

Din brukerkonto på Dini.no

Dine opplysninger i din brukerkonto vil ikke bli benyttet til annet enn hva du selv foretar. Det er kun din e-postadresse som kreves av personlige opplysninger i din brukerkonto. Den benyttes kun til å opprette en brukerkonto her på Dini.no, tilbakestilling av passord ved din forespørsel og eventuelt hva du selv foretar deg av andre funksjonaliteter.

 

 

 

Endringer i vilkår for Dini medlemskap

Det vil forekomme endringer i vilkår for Dini medlemskap. Dette i takt med utviklingen av dette konseptet og utviklingen av samfunnet generelt. Ved å være et Dini medlem, samtykker du endringer i vilkår for Dini medlemskap. Dette som vanlig praksis på lik linje med for eksempel sosiale medier, med frihet til å kansellere medlemskapet om du ikke samtykker endringene i vilkårene. Endringene trer i kraft fra og med tredevte dag etter at endringene er foretatt og publisert her på Dini.no, og det er ditt ansvar å oppdatere deg om endringer. Vilkårene og endringslogg finner du under «Min profil» i nettstedets meny når du er innlogget.

 

 

 

 

Endringslogg av vilkår for Dini medlemskap

 

07. juni 2015: Publisert vilkår for Dini medlemskap. Ingen endringer så langt.