Hei, jeg heter Dini

Hei, jeg heter Dini

On desember 16, 2015, Posted by , In FORSIDEN,Fremhevet i widget, With No Comments

Dini er en nyskapende og kreativ TV-serie produsert i stop motion animasjonsteknikk med Lego som objekter. Den tar for seg det norske samfunnet med en humoristisk fremstilling, som samtidig har et konsept om å rette fokus mot saker som fortjener et bedre lys i samfunnet.

Videre ligger det i konsetpet om å motivere publikum til å bidra med å realisere samfunnsrelaterte løsninger mot noe friere, godt og bedre til alles fortjeneste. Handlingen foregår hovedsakelig i Bergen. Mye av handlingen er basert på produsentens virkelige hendelser, og virkelige hendelser i samfunnet ellers.

TV-serien produseres på amatørstadiet og er produsert i Online Nettverksproduksjon, der folk over hele landet bidrar som medprodusenter med sitt eget materiale. Både profesjonelle og amatører.

Det jobbes for at Dini skal underholde og gi folket noe nytt og spennende å glede seg til. Det sees frem til ferdigstillelsen av første episode, og du ønskes velkommen til lanseringen her på Dini.no!

 

 

Snadder

Episoder

Bli stolt medlem

Bli medprodusent

Behind the Scenes

 

 

Intro 

 

Dini

Hovedsjanger: TV-serie.

Undersjanger: Komiserie.

Produsent: LEO  /  KJ

Medprodusenter: Kommer her …

Konsept: Online nettverksproduksjon og positiv samfunnsutvikling.

Serien passer for: Alle, med forbehold om noe ufint språkbruk som en del av humoren.

Første episode lanseres: Snart.

Kommende episoder: Ny episode lanseres cirka en gang i måneden.

Varighet pr. episode: Cirka 5 – 7 minutter.

Tilgang: Dini medlemmer. Bli stolt medlem.

 

 

Dini

Det som kan gå gale, det går gale!

Dini

Dini er han karen som ikke fungerer i det vanlige liv. Han er av en slik karakter som ikke passer inn i den standard normen av det norske samfunnet, og han lever i sitt eget univers på mange måter.

I det norske samfunnet stilles det mange strenge krav til plikter, papirer og at vi alle skal være innenfor bestemmelsene satt av våre myndigheter og samfunnsutviklingen generelt. Dini er av en slik karakter som ikke tilfredsstiller disse kravene. Dette og en masse annet rabalder gjør at han stadig havner i trøppel og situasjoner det er vanskelig å komme seg ut av.

I TV-serien viser Dini sine utfordringer i det norske samfunnet, hvordan en vond sirkel fungerer i praksis, hvilken konsekvenser dette har for han selv, den folkegruppen han tilhører og for samfunnet i sin helhet. Dini representerer dem som er av hans karakter, og alle dem som ønsker store forandringer i samfunnet om noe friere, godt og bedre til alles fortjeneste.

Hans misjon i livet er å bidra til å realisere løsninger for hva som kan gjøres bedre for dem som ikke passer den standard normen av samfunnets krav om væremåte, eller av andre årsaker ikke fungerer i det vanlige liv. Men også løsninger for alle personer ellers. I TV-serien ser du hvordan Dini går frem, hva hans konsepter handler om, og om han oppnår noe i det hele tatt.

 

 

Junior Ludvigsen

Juridisk sett!

Junior Ludvigsen

Junior Ludvigsen er han karen som låser mange dører for dem som ikke fungerer i det vanlige liv. Ja, han er advokat. Hva som tilhører virkeligheten er ikke av interesse for dem han representerer. Han representerer staten, kommunene og enkelte skumle selskaper i næringslivet hvor det handler mye om penger og makt.

I TV-serien ser du hvordan Junior Ludvigsen går frem, hvem papirene og det juridiske er til fordel og fortjeneste for, og hvilken konsekvenser dette har for Dini, den folkegruppen han tilhører og for samfunnet i sin helhet.

Hva som er rett og hva som er galt er opp til publikum å vurdere. Junior Ludvigsen gjør bare jobben sin og forholder seg til de juridiske lover, regler og foreskrifter som er satt! Eller gjør han?

 

 

Senior Ludvigsen

Litt sen og litt luddig!

Senior Ludvigsen

Senior Ludvigsen er 97 år gammel, noe som er en utfordring i et samfunn hvor informasjon og hvordan ting gjøres, i økende grad blir flyttet over til internettet, som han ikke aner noen verdens ting av. Han syntes også det er trist at TV underholdningen ikke er ment for dem som både ser og hører dårlig.

Hans sønn, Junior Ludvigsen, er svært opptatt med jobben og har skjeldent tid til å komme på besøk. Senior Ludvigsen er med andre ord en ensom kar som stirrer mye ut i tom luft.

Senior Ludvigsen er ment å være en morsom karakter i TV-serien som skal bringe frem latter og glede hos folket. Han har fått en smarttelefon som han ikke forstår noen verdens ting av, hvor han har en tendens til å ringe feil person hver gang han skal ringe til Oddny, en gammal kjenning på si. Dette fører til morsomme samtaler hvor Senior Ludvigsen har meninger om det meste og et høyt temperament. Men han er også en kar med et stort humør som til tider kan bli litt for mye å ta over seg. Senior Ludvigsen er fast leser av Bergen Arbeiderblad og vet godt hva som foregår i denne byen!

I TV-serien vil du blant annet se hvordan Senior Ludvigsen strever om å bli integrert i det moderne samfunnet. Vil han noen gang komme seg på Facebook?

 

 

Til orientering

Dini er en humoristisk TV-serie for å underholde folket, samt lære og advare alle barna om hva som venter dem når de trer inne i de voksnes verden. Handlingene som er tildelt karakterene i TV-serien som er ekte personer, samt ekte organisasjoner innenfor stat, kommune og næringslivet, kan altså skille seg ut fra virkeligheten, til tross for at TV-serien i hovedsak er basert på virkelige hendelser. Til orientering.

 

 

Behind the ScenesHer er en demonstrasjonsvideo av hvordan stop motion animasjonsteknikk fungerer i praksis, bilde for bilde, bokstavelig talt. De ferdige resultatene som du som du ser i videoen, og sammensatt i slutten av videoen, benyttes i TV-serien ved flere anledninger. Stop motion krever mye tålmodighet, men er ikke vanskelig å lære seg på amatørstadiet, og øving gjør mester. Bli gjerne medprodusent du også!

Sang av Moddi – En sang om fly       iTunes       Spotify       Tidal

 

 

Snadder

Episoder

Bli stolt medlem

Bli medprodusent

Behind the Scenes

.