Bli medprodusent av TV-serien Dini

Bli medprodusent av TV-serien Dini

Har du lyst å være med på noe moro? Da er kanskje dette noe for deg! Her behøves medprodusenter til TV-serien Dini, som er en nyskapende og kreativ TV-serie produsert i stop motion animasjonsteknikk med Lego som objekter. Den tar for seg det norske samfunnet med en humoristisk fremstilling, som samtidig har et konsept om å rette fokus mot saker som fortjener et bedre lys i samfunnet. Videre ligger det i konsetpet om å motivere publikum til å bidra med å realisere samfunnsrelaterte løsninger mot noe friere, godt og bedre til alles fortjeneste. Handlingen foregår hovedsakelig i Bergen og er basert på virkelige hendelser.

TV-serien produseres på amatørstadiet og er produsert i Online Nettverksproduksjon, der folk over hele landet bidrar som medprodusenter med sitt eget materiale. Både profesjonelle og amatører.

Prosjektet er svært krevende for en person på egenhånd, og her trengs derfor medprodusenter. Det er allerede kommet på plass flere personer som skal være stemmene til noen av karakterene, men her behøves enda flere. TV-serien produseres på amatørstadiet, slik at kriteriene for å delta passer kanskje deg som ikke driver med filmproduksjon til dagen?

 

 

Du gjør alt hjemmefra

Innspillingen fungerer slik at du får tilsendt et manus på e-post hvor du spiller inn din stemme til din karakter, og sender lydopptaket som filvedlegg på e-post. Lydopptaket blir der etter lagt oppå filmen ved klipping og redigering. Du gjøre alt hjemmefra og behøver altså ikke å møte opp noe sted.

Ta kontakt på produksjon@dini.no om du syntes dette virker spennende. Presenter deg med skjønn og alder slik at det vites hvilken karakter og rolle i TV-serien som passer for deg. Du får da tilsendt et kort prøve-manus til en av karakterene som blir din prøveinnspilling. Videre får du snarest mulig en tilbakemelding om du har fått rollen og blir med i TV-serien. I det minste får du en stor takk for innsatsen! 🙂

 

 

Hva du får for å bidra som medprodusent

Dette filmprosjektet drives på et nullbudsjett og inntekter av Dini medlemskap går til drift og videre utvikling av dette konseptet. Det rettes en stor takk og et stort smilefjes til deg som bidrar som medprodusent. Du får selvfølgelig navnet ditt oppført som medprodusent her på dini.no og i rulleteksten av TV-serien.

 

Se intro av TV-serien Dini

.